Bart Kooijman kiest voor Connect: nieuwe managing partner voor uitbouw in Nederland

Connect heeft voor de uitbouw van haar activiteiten in Vlaanderen en Nederland Bart Kooijman aangetrokken. Bart treedt toe tot het management van Connect. Bart is een ervaren communicatieadviseur gespecialiseerd in strategische projecten, omgevingsmanagement, branding en positionering. Bart heeft in het verleden naast zijn adviseurschap verschillende managementfuncties vervuld bij Berenschot, Bureau Buhrs en Dietz Strategie & Communicatie.

“Onze Nederlandse vestiging in Eindhoven neemt een hoge vlucht, met veel nieuwe opdrachten en medewerkers. Bart Kooijman krijgt de leiding over een enthousiast team en zal samen met onze business director Han Gootzen de verdere uitbouw voor zijn rekening nemen,” aldus managing partner Bart Derison.

Connect is een strategisch communicatiebureau met 40 medewerkers in Hasselt, Brussel en Eindhoven. In Nederland adviseert Connect onder andere de provincies Noord-Brabant en Limburg, en is het sinds 2011 de strategische adviseur voor de A2-tunnel in Maastricht. Bart Kooijman wordt toegevoegd aan het managementteam van Connect bestaande uit Philippe De Vries, Maarten Debecker, Ann Vanheel en Bart Derison.