#ConnectCheckt

Op vrijdag checkt Connect er op los. Van must-have apps om te filmen met je smartphone tot 101 inspirerende kleurencombinaties, voor elk wat wils. 

Swipe, pinch en click!

Video verovert pijlsnel terrein. Dat de alomtegenwoordigheid van smartphones daarin een cruciale rol speelt, hoeven we je niet te vertellen. Grote camera’s, montagecellen of opnameruimtes: no way! Straffe (en goedkopere) videoverhalen maak je tegenwoordig met je smartphone. Zin om zelf aan de slag te gaan? Apps als Legend, Draw Motion of Slow Fast zetten je op weg. Veel plezier!

InterPedia, databank voor online marketing

Op zoek naar snelle en duidelijke antwoorden om je online marketingbeleid op punt te zetten? Internetbureau Hayona biedt je de oplossing! Zij plaatsten hun schouders onder de online marketing kennisbank InterPedia. AdWords, Analytics of SEO? Deze begrippen zijn binnenkort geen obstakels meer op het virtuele pad naar de juiste online strategie. Handig! Naar de kennisbank.

101 inspirerende kleurencombo’s

Wist je dat kleuren onze stemmingen en gevoelens kunnen beïnvloeden? Als bedrijf of organisatie is het vaak een heuse uitdaging om de juiste kleuren voor je merkidentiteit te bepalen. Shutterstock ontwikkelde 101 verschillende kleurencombinaties die daarbij kunnen helpen. Van monochromatische kleurenpaletten tot pittige en heldere kleurencombo’s, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Surf snel naar de Shutterstock Editor en ontwerp zelf naar hartelust!