Senior Communications Advisor

Connect is op zoek naar een ervaren Senior Communications Advisor. Iemand die makkelijk verschillende balletjes in de lucht houdt, zonder de blik op het einddoel te verliezen. Je weet precies welke acties werken voor jouw doelgroep, en nog beter welke acties helemaal niet werken. Presenteren voor een groep schrikt jou niet af, al gaat het van 2 tot 200 personen. Je kan een klant overtuigen en je hebt sterke relationele vaardigheden. Ook een strategische nota schrijven is voor jou geen probleem, maar je slaagt er nog beter in om die van jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Profiel
De geknipte persoon heeft minstens 5 jaar relevante ervaring in een communicatiejob. Dat kan gaan van ervaring met sensibiliseringscampagnes of crisiscommunicatie, tot persadvies of sociale media. In je broekzak heb je bovendien nog een universitair masterdiploma in communicatie, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie, of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook humor wordt gesmaakt.

Aanbod
Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 40 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheid en private partners. Naast vers fruit en goede koffie krijg je een voltijds contract en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Heb je interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@connect.be t.a.v. Ann Vanheel.

Bekijk enkele projecten waar we aan werk(t)en, leer alvast ons team kennen of bekijk onze andere vacatures.