Projecten en programma's in goede banen leiden is complex. Er komt veel bij kijken. Alle expertisevelden zijn vertegenwoordigd om projecten op koers te houden en doel- en resultaatgericht uit te voeren. Zeker in de huidige tijdsgeest met procedures en inspraak ligt vertraging altijd op de loer. Je wilt geen risico's lopen. De opdracht moet procesmatig, efficiënt en binnen tijdskaders en budget te worden uitgevoerd. Laat dat nu precies zijn waar wij goed in zijn. 

Doelgericht en ontzorgend
Denken én doen
Kritische partner
Projectmanagement en detachering blok 1

Connect neemt het hele projectmanagement voor jou uit handen en begeleidt het gehele traject van A tot Z. Van strategievorming en het schrijven van het plan tot de uitvoering. Door mee te denken op de creatie, ontwikkeling en productie van middelen. En door de regie te pakken op de coördinatie van de middelen en de lijntjes met de leveranciers te onderhouden. We bewaken het communicatiebudget en zorgen voor een tijdige oplevering van alle producten. 

Projectmanagement en detachering blok 2

Wij zijn ook gespecialiseerd in detachering. Wij kunnen onze adviseurs die allemaal in dienst zijn bij Connect voor een langere periode parttime of fulltime bij u op locatie detacheren. Het voordeel? Wij zijn permanent onderdeel van het team op locatie en kunnen u ontzorgen in de workload. Overheden en bedrijven kiezen voor Connect omdat wij voor hen het gehele projectmanagement verzorgen en onze adviseurs bij hen kunnen detacheren. 

Ondersteuning nodig bij het projectmanagement
van jullie projecten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

cases

Case

Lancering kilometerheffing voor vrachtwagens in België

Satellic

Case

Bereikbaarheidsadvies op maat van bewoners en handelaars

Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant

Case

Coördinatie op communicatie voor 28 geplande windmolens langs de A16

Provincie Noord-Brabant