We werken voor projecten die mensen raken: een dijkverhoging, nieuwe weg, hoogspanningsmasten of de bouw van een verbrandingsoven. Maar het kan evengoed een fusieoperatie zijn of een interne herstructurering. Dat vraagt een strategische aanpak. Dat doen we als een partner, dicht bij jou.
Omdat wij jou én jouw probleem willen begrijpen. 

Kritische partner
Doelgericht
Procesmatig
Strategie en advies blok 1

Wij geloven dat de sterkste adviezen op een bierviltje kunnen.
Maar dat je daar enkel in slaagt als je procesmatig werkt. Zo voorkom je haastwerk, maar kan je wel snelheid maken als het project het vraagt.
Wij werken graag in teams. Dat houdt ons scherp, en zo zorgen we voor permanente kwaliteitsbewaking. Wij zoeken steeds naar wat je nog niet weet. Maar we zijn ervan overtuigd dat dit enkel impact heeft als je samen tot de oplossing komt. Ja, wij zijn kritisch. Zo kijken we naar onszelf, en naar jouw communicatieprobleem. Maar wij zijn vooral een partner.

Strategie en advies blok 2

Overheden en bedrijven werken met ons voor hun stakeholdermanagement, omgevingscommunicatie, crisisadvies en hun interne communicatie. Eigenlijk voor elk probleem waar ze het risico van kritiek en gebrek aan draagvlak zien. Dan kan strategie het verschil maken. Wij hebben ervaren experten voor strategische communicatieplannen, visieontwikkeling, corporate advies en participatiestrategieën.
En die mixen we graag met frisse juniors. Want ja, wij geven seniors verantwoordelijkheid en jonge mensen kansen.

Sparren over jullie strategische uitdagingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

cases

Case

Positionering stadsvernieuwingproject Turnova

Turnova

Case

Communicatiebegeleiding bij bouwtraject en verhuis van de VRT

VRT

Case

Interne communicatie voor chemiereus Vynova

Vynova