Adviseur stakeholder- en omgevingsmanagement

hasselt
Fulltime
Master

Je wilt werk doen dat ertoe doet. Het verschil maken bij projecten waarover mensen nog lang zullen spreken. Je verbindt technische plannen met mensen en andersom. Klinkt herkenbaar? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe adviseur stakeholder- en omgevingsmanagement.

Als stakeholder- of omgevingsmanager binnen Connect werk je op projecten met ruimtelijke impact. Dat kunnen grootschalige wegenprojecten, de aanleg van hoogspanningslijnen of de bouw van nieuwe windturbines zijn. Bij Connect gaat dat specifiek over verschillende ruimtelijke projecten bij opdrachtgevers zoals Agentschap Wegen en Verkeer, De Werkvennootschap of Elia.

Het wordt jouw taak om de spreekwoordelijke brug te zijn tussen de opdrachtgever en de omgeving (handelaars, omwonenden, gemeentebesturen, aannemers, studiebureaus, …).

Wat breng je mee?

 • Relationele en gespreksvaardigheden zijn je grootste troef. Het maakt niet uit of er een bewoner, burgemeester of voorzitter van een actiegroep tegenover je zit.
 • Je bent empathisch en weet hoe je personen op hun gemak stelt. Tegelijk durf je ook assertief te zijn zodat mensen geen misbruik maken van je vertrouwen of je tijd.
 • Je bent een geboren communicator en hebt 5 jaar ervaring met overheden en complexe of gevoelige projecten. Daarnaast ben je in het bezit van een relevant masterdiploma.
 • Je hebt geen schrik om diep in een project te duiken en je vast te bijten in technische materie.
 • Je bent de spin in het web tussen het projectteam en de wereld erbuiten.
 • Je weet probleemloos te schakelen tussen stakeholders en je in te leven in hun belevingswereld.
 • Je kan technische informatie vertalen naar mensentaal.
 • Je hebt regie over je werktijd en bent bereid je aan te passen aan de beschikbaarheid van stakeholders voor infomarkten of spreekuren.

Je takenpakket

 • Je bedenkt participatietechnieken en omgevingsstrategieën op maat van projecten en doelgroepen.
 • Je werkt in samenwerking met onze communicatieadviseurs mee aan het voorbereiden en uitwerken van communicatieacties.
 • Je beantwoordt vragen van bewoners telefonisch en via mail.
 • Je organiseert en begeleidt infomarkten en stakeholdersessies.
 • Je wordt de antenne die gevoelige informatie of maatschappelijke sentimenten over projecten oppikt.
 • Je ontmijnt en bemiddelt in lastige gesprekken met stakeholders.

Wat bieden we jou?

 • Connect biedt je een voltijds contract voor onbepaalde duur. Een deeltijds contract is ook een optie.
 • Werken doe je vanuit ons kantoor in het centrum van Hasselt, bij de klant of thuis. Want je hebt de mogelijkheid om tot 4 dagen per week te telewerken.
 • Ook mag je rekenen op een interessant salarispakket met extralegale voordelen, zoals o.a. een iPhone en MacBook, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
 • Naast een veelzijdige functie krijg je veel opleidingsmogelijkheden alsook ruimte voor initiatief binnen een open bedrijfscultuur.
 • Je komt terecht in een dynamisch team van gedreven medewerkers. Maak kennis met onze collega's en ontdek onze projecten.
Werkgeluk

Werkgeluk

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

Een van onze HR Assistants ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Onboarding bij Connect

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons divers team.

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Wat zeggen onze Connecters?

Quote

Samenwerken is het bindmiddel bij Connect. Elkaar bevragen, communicatie mooier of beter maken, sparren, helpen of kritische vragen stellen. Zowel met collega’s als met de opdrachtgever.

Mieke
Mieke Bex
Senior Communicatieadviseur
Quote

Als mensenmens vind ik het fijn dat je als projectleider tegelijkertijd het aanspreekpunt bent van je klanten én van je teamleden. Je wordt elke dag uitgedaagd om te inspireren, coachen en adviseren!

Mauranne
Mauranne Beerten
Communicatieadviseur – Projectleider
Quote

Ik werk nu meer dan 13 jaar bij Connect en met plezier. Wat me aanspreekt: de afwisseling, de maatschappelijk relevante projecten, de uitdagende adviesopdrachten en een leuk team van complementaire mensen.

Jan
Jan Meert
Senior Communicatieadviseur

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Nele

cases

Case

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken

Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen

Case

Productie en communicatiebegeleiding voor tv-serie Brabant onder de Radar

Provincie Noord-Brabant

Case

Participatie en projectcommunicatie voor Noord-Zuid Limburg

De Werkvennootschap