Communicatieadviseur

hasselt
fulltime

Ben je gebeten door communicatie en zet je graag je tanden in maatschappelijk relevante projecten? Dan kan je bij Connect twee vliegen in één klap slaan. We zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven Communicatieadviseur die samen met ons voor communicatie met impact wil zorgen. 

Wat houdt de job in?

Als communicatieadviseur ondersteun je de senior communicatieadviseur, stakeholdermanager of omgevingsmanager bij de uitwerking van communicatie-opdrachten voor verschillende klanten en projecten. Gemiddeld doe je dit voor 3 tot 4 klanten tegelijk en maak je deel uit van evenveel projectteams. Je werkt mee aan communicatiestrategieën, communicatieplannen en communicatiecampagnes voor maatschappelijke projecten met impact. Je werkt je in verschillende domeinen in zoals mobiliteit, energie en gebiedsontwikkeling zodat je adviezen kan geven over communicatie over nieuwe tramlijnen, nieuwe woonwijken of nieuwe parken. 

Je bent als adviseur niet alleen betrokken bij elke stap van het communicatieproces, je bent er de spil van. Na de strategie ga je aan de slag met de operationele uitvoering van de communicatieacties. Je schrijft vlotte teksten op maat van elk kanaal, je coördineert vlekkeloos een infomarkt voor omwonenden of belt met de woordvoerder van de minister om een persmoment te bespreken. Yes, you can! Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze creatieve studio wanneer jouw strategieën of acties ook een visuele toets nodig hebben. Je brieft de grafische uitwerking van brochures, kranten, flyers, video's en fotografie-opdrachten. In tandem werk je de middelen af tot ze perfect zijn voor jou en de klant. Jij bent een van de gezichten van Connect. Een brug tussen ons team en onze klant. Dankzij jouw sterke relationele vaardigheden slaag je erin om een (h)echte vertrouwensband op te bouwen met die klant. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en kijkt hoe je ze kan implementeren binnen Connect en bij jouw klanten. 

Wat breng je mee?

Connect is een echte talentenfabriek. We geven jonge mensen alle kansen om zich te ontplooien en om samen met ons communicatiebureau te groeien. Dit breng je mee:

 • Sensibiliseringscampagnes? Crisiscommunicatie? Persadvies? Sociale media? Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring in een communicatiefunctie. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie. Of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring, dat kan ook.
 • We geloven niet in vacatures waar je 956 vakjes moet afvinken, jij bent meer dan een checklist. Maar laat ons er toch even 4 eigenschappen uitpikken: leergierigheid, nieuwsgierigheid, stressbestendigheid en bakken vol goesting zijn onmisbaar.
 • Een brede maatschappelijke interesse zorgt ervoor dat je voeling hebt met de projecten die we aanpakken. Je durft vragen stellen en bent kritisch.
 • Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
 • Last but not least: je bent een echte teamspeler en lacht graag. We werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.
Wat breng je mee?

Wat bieden wij jou?

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Hasselt, Brussel en Eindhoven.

 • Samen met meer dan 60 enthousiaste collega’s werk je elke dag aan uitdagende maatschappelijk relevante projecten voor overheden en private partners.
 • De eerste maanden werk je enkele dagen op kantoor in Hasselt, daarna kan je meerdere dagen van thuis uit werken.
 • Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen, zoals onder andere een hospitalisatieverzekering, een iPhone, MacBook en maaltijdcheques.
 • Je kan bij Connect rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, intern en extern, volledig afgestemd op jouw noden en ambities.
 • Je komt terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar aandacht wordt besteed aan jouw talenten.
 • Binnen Connect heb je reële doorgroeimogelijkheden. We stippelen samen een traject uit om het tot projectleider te schoppen waarbij jij het eerste aanspreekpunt van de klant wordt.
 • We organiseren regelmatig leuke teamuitjes die de fijne groepsdynamiek versterken.

Nog meer weten over onze mensen en onze projecten? Ga naar www.connect.be of neem contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 011/45 68 45 of via vacatures@connect.be.

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Werkgeluk

Werkgeluk

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

Onze HR Assistant ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Ine

cases

Communicatie- en omgevingsmanagement voor de herinrichting van de Bergensesteenweg
Case

Communicatie- en omgevingsmanagement voor de herinrichting van de Bergensesteenweg

Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant

Sfeerfoto op de infomarkt over batterijpark Green Turtle in Dilsen-Stokkem
Case

Communicatie en omgevingsmanagement voor GIGA Storage Belgium

GIGA Storage Belgium

Werksessie voor het project HOV Hasselt-Maastricht
Case

Communicatiestrategie en -uitvoering HOV Hasselt-Maastricht

De Werkvennootschap