Communicatieadviseur

Hasselt

Weet je hoe je een impactvolle communicatiecampagne op poten zet? Slaag je erin om een draagvlak te bouwen voor ‘moeilijke’ maatschappelijke projecten (windmolenparken, nieuwe tramlijnen, nieuwe woonwijken of nieuwe parken …)? Durf je buiten de lijntjes denken en kleuren, zonder de identiteit van jouw opdrachtgever uit het oog te verliezen?

Dan hebben we bij Connect onze enthousiaste communicatieadviseur gevonden. Je bent als adviseur niet alleen betrokken bij elke stap van het communicatieproces, je bent er zelf de spil van. Je bepaalt samen met de rest van het team de strategie voor een klant, je vertaalt die vervolgens moeiteloos in een strategische nota en je laat een project pas los als jouw communicatieplan ook volledig uitgevoerd is. Jij bent het gezicht van Connect. De brug tussen ons team en onze klant. Dankzij jouw sterke relationele vaardigheden slaag je erin om een (h)echte vertrouwensband op te bouwen met die klant.

Wie zoeken we?

Sensibiliseringscampagnes? Crisiscommunicatie? Persadvies? Sociale media? Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring in een communicatiefunctie. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie. Of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring, dat kan ook.

Onze klanten verwachten geen ja-knikkers. Jij bent een kritische partner die hen durft uitdagen met tegendraadse ideeën en een scherpe pen.

Je bent ook stressbestendig: als de deadline nadert en de zenuwen in het rond gieren, ben jij degene die het hoofd koel houdt.

Een brede maatschappelijke interesse zorgt ervoor dat je voeling hebt met de projecten die we aanpakken.

Last but not least: je lacht graag. We werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.

Wat hebben we je te bieden?

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 60 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijke relevante projecten voor overheden en private partners.

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Je kan bij Connect rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, intern en extern, volledig afgestemd op jouw noden en ambities. Bij Connect kom je terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar aandacht wordt besteed aan jouw talenten. Bovendien krijg je een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met burgers, belangengroepen en overheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor ons, we stippelen een traject uit om samen te groeien.

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Nele Snoeks