Communications Advisor

Hasselt

Connect is op zoek naar een enthousiaste communicatieadviseur. Iemand die buiten de lijntjes kan denken, zonder de identiteit van de klant uit het oog te verliezen. Als adviseur ben je betrokken bij elke stap van het proces. Je bepaalt samen met de rest van het team de strategie voor een klant, je vertaalt die vervolgens moeiteloos in een strategische nota, en ook de uitvoering ervan schrikt jou niet af. Je weet exact welke communicatiemiddelen werken voor jouw doelgroep, en nog beter welke middelen niet werken. Als adviseur ben je het gezicht van Connect. Dankzij jouw sterke relationele vaardigheden weet je over welke koetjes en kalfjes te praten met de klant.

Profiel

De geknipte persoon heeft minstens 3 jaar relevante ervaring in een communicatiefunctie. Dat kan gaan van ervaring met sensibiliseringscampagnes of crisiscommunicatie, tot persadvies of sociale media. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie, of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook wat humor wordt gesmaakt.

Aanbod

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 55 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijke relevante projecten voor overheid en private partners

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. 

Naast een uitdagende plek in een groeiend kantoor biedt Connect al haar medewerkers interne en externe opleidingen op maat. Jouw persoonlijke ontwikkeling is namelijk ook belangrijk voor ons. Bovendien krijg je een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met overheden, belangengroepen en burgers. 

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? 

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar vacatures@connect.be ter attentie van An Vandebroek.

Voor meer info over de projecten en het team van Connect kan je terecht op onze website www.connect.be

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar An Vandebroek