Demo vacature

hasselt
Fulltime
Master

Demo blok 1

Je bent iemand die makkelijk verschillende balletjes in de lucht houdt, zonder de blik op het einddoel te verliezen. Je weet precies welke acties werken voor jouw doelgroep, en nog beter welke acties helemaal niet werken. Presenteren voor een groep schrikt jou niet af, al gaat het van 2 tot 200 personen. Je kan een klant overtuigen en je hebt sterke relationele vaardigheden. Ook een strategische nota schrijven is voor jou geen probleem, maar je slaagt er nog beter in om die van jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Demo blok 2

De geknipte persoon heeft minstens 7 jaar relevante communicatie-ervaring in maatschappelijk gevoelige projecten of werken met overheden. Dat kan gaan van ervaring met sensibiliseringscampagnes en strategische communicatie, tot persadvies of sociale media. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie, of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook humor wordt gesmaakt.

Demo blok 3

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 45 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheid en private partners. Je krijgt een voltijds contract en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. Connect biedt al haar medewerkers interne en externe opleidingen op maat, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk voor ons. Bovendien krijg je geïntegreerd in de job een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met overheden, belangengroepen en burgers. Ook als senior heb je reële doorgroeimogelijkheden binnen Connect.

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Werkgeluk

Werkgeluk

Onboarding bij Connect

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Je hebt ons tijdens de selectieprocedure al overtuigd dat er een goeie match is. Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons divers team.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Lien

cases

Case

Projectcommunicatie en participatiemanagement voor Nieuwe Sluis Zeebrugge

Departement Mobiliteit en Openbare Werken – Afdeling Maritieme Toegang

Case

Strategische communicatiebegeleiding van A tot Z voor Limburg.net, de grootste afvalintercommunale van Vlaanderen

Limburg.net

Case

Participatie en projectcommunicatie voor Noord-Zuid Limburg

De Werkvennootschap