HR Advisor

hasselt
Fulltime

Op zoek naar een veelzijdige job met impact? Als HR Advisor werk je mee aan zowel de ‘harde’ als aan de ‘softe’ kant van HR. Jouw ervaring in gespreksvoering komt goed van pas en met de waardevolle input die je krijgt, ga je aan de slag. Je werkt mee aan uiteenlopende HR-projecten. Bij Connect werk je samen met 60 communicatiecollega’s aan impactvolle projecten die voor minstens 50 jaar de leefomgeving veranderen. Van de Noord-Zuidverbinding in Limburg, de nieuwe Metro3 in Brussel, de zeesluis in Zeebrugge tot dijkversterkingen die Nederlands-Limburg beschermen tegen de wassende Maas. 

Profiel

Je hebt minimaal een relevante master op zak (of gelijkwaardig door ervaring) en deed minimum 5 jaar werkervaring op binnen een HR-afdeling. Je deed expertise op in een of meerdere domeinen binnen de soft HR. 

Van nature ben je een communicatief persoon, maar in jouw rol vind je luisteren belangrijker dan praten. Ook moeilijke gesprekken brengen je niet van de wijs. 

Je bent iemand met een positieve mindset die zich makkelijk kan aanpassen aan personen en situaties. Je laat steeds een proactieve, probleemoplossende en resultaatgerichte houding zien. 

Je schrikt er ook niet van terug om je handen uit de mouwen te steken en initiatief te nemen. Daarnaast haal je voldoening uit het helpen van je collega’s en je schouders mee te zetten onder de maandelijkse initiatieven die bijdragen aan het werkgeluk en het welzijn van de Connecters. Dat alles maakt van jou een echte teamspeler

Uiteraard zijn er ook de harde HR-taken die de nodige aandacht en uitvoering moeten krijgen. Hiervoor is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van de sociale wetgeving en je je taken nauwgezet en met veel precisie uitvoert. Je kan de wetgeving niet alleen interpreteren. Ook het toepassen en het adviseren ervan is een belangrijke taak die weggelegd is voor jou. 

Om dit takenpakket tot een goede einde te brengen, weet je structuur en prioritering in je werk aan te brengen. 

Ben je ten slotte van mening dat fysiek contact beter bijdraagt tot een goede verbinding met je collega’s? Dan vind je er, net zoals ons, plezier in om regelmatig de Belgisch-Nederlandse landsgrens over te steken. 

Taken

 • Je werkt samen met de de Senior HR Advisor voor de ‘softe’ kant van HR door het aanbrengen en uitwerken van initiatieven binnen de verschillende HR-domeinen: werving, employer branding, employee experience, training & development, performance management, enzovoort. 
 • Je hebt een centrale rol in het aanwervings- en onboardingsproces van nieuwe medewerkers en doet feedbackgesprekken met zowel de Belgische als Nederlandse medewerkers. 
 • Je vormt een aanspreekpunt voor alle Connecters., zowel in België als in Nederland. Je beantwoordt praktische vragen rond onder andere de salarisverwerking en voert daarnaast ook individuele gesprekken. Dat kan gaan van exitgesprekken tot gesprekken over het psychosociaal welbevinden. 
 • Je werkt actief mee aan het realiseren van de HR-doelstellingen waaronder het initiëren en innoveren van HR-processen en de automatisering binnen de HR-afdeling. 
 • Je maakt het verschil als je mee nadenkt over de optimalisatie van de HR-procedures, de processen en de tools. 
 • Samen met de HR Assistant sta je in voor de administratieve opvolging binnen de diverse HR-domeinen waaronder werving & selectie, pre-, on- & offboarding, enzovoort. 
 • Je houdt je kennis van de sociale wetgeving up-to-date, past deze correct toe en doet het nodige wanneer er wijzigingen zijn. Je bent bereid om ook de Nederlandse regelgeving onder de knie te krijgen. 
 • Je verzorgt de loon- en contractadministratie van a tot z voor zowel België als Nederland. 

Aanbod

 • Connect biedt je een job met veel afwisseling en autonomie. 
 • Je krijgt een voltijds contract voor onbepaalde duur. Een deeltijdse tewerkstelling is zeker ook bespreekbaar. 
 • Je mag rekenen op een marktconform salaris met extralegale voordelen, zoals o.a. maaltijdcheques, een collectieve hospitalisatieverzekering, een loonbonus, een iPhone. 
 • Naast een boeiende functie krijg je veel opleidingsmogelijkheden en een opleidingsbudget alsook ruimte voor initiatief binnen een open bedrijfscultuur. Een cultuur waarin vertrouwen de basis van samenwerken vormt. 
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team van gedreven medewerkers waar iedereen zichzelf kan én mag zijn. 
 • Thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Op de andere dagen ga je aan de slag in ons kantoor in het centrum van Hasselt
Werkgeluk

Werkgeluk

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

Een van onze HR Assistants ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met An

cases

Case

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken

Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen

Case

Productie en communicatiebegeleiding voor tv-serie Brabant onder de Radar

Provincie Noord-Brabant

Case

Participatie en projectcommunicatie voor Noord-Zuid Limburg

De Werkvennootschap