HR Assistant

hasselt
Fulltime
Bachelor

Als HR Assistant ga je aan de slag voor zowel Connect België als Connect Nederland en dit vanuit ons kantoor in het centrum van Hasselt. Je draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve verwerking van diverse hr-processen. Je werkt mee aan de voorbereiding, implementatie en opvolging van uiteenlopende hr-projecten. En je maakt echt het verschil als je meedenkt over de optimalisatie van de hr-processen, -procedures, -tools e.d. In jouw rol rapporteer je aan de Senior HR Advisor.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een bachelordiploma op zak en bent van nature een communicatief persoon. De afstudeerrichting is minder van belang, zolang je maar een sterke interesse hebt in hr en administratie. Kennis van de sociale wetgeving of een eerste werkervaring binnen een hr-afdeling is dan ook zeker een troef.

Je kan je taken nauwgezet en met precisie uitvoeren. Bovendien weet je structuur in je werk aan te brengen. Je laat steeds een proactieve, probleemoplossende en resultaatgerichte houding zien en past je makkelijk aan.

Je schrikt er ook niet van terug om je handen uit de mouwen te steken en initiatief te nemen en haalt voldoening uit het helpen van je collega’s. Dat alles maakt van jou een echte teamspeler.

Ben je ten slotte van mening dat fysiek contact beter bijdraagt tot een goede verbinding met je collega’s? Dan vind je er, net zoals ons, plezier in om 1 tot 2 keer per maand de landsgrens over te steken.

Wie ben jij?

Wat ga je bij Connect doen?

  • Je verzorgt de personeelsadministratie van a tot z. Je stelt o.a. arbeidscontracten en policies op. De opvolging van verlofaanvragen, afwezigheden, sociale documenten en het updaten van de personeelsdossiers behoren eveneens tot je takenpakket.
  • Je houdt je kennis van de sociale wetgeving up-to-date, past deze correct toe en doet het nodige wanneer er wijzigingen zijn.
  • Je staat in voor de administratieve opvolging binnen de diverse hr-domeinen waaronder werving & selectie, pre-, on- & offboarding, enz. en waar nodig bied je ook logistieke ondersteuning.
  • Je werkt actief mee aan het initiëren en innoveren van hr-processen en aan de automatisering binnen de hr-afdeling.
Wat ga je bij Connect doen?

Wat bieden we jou?

  • Connect biedt je een voltijds contract voor bepaalde duur van 1 jaar met optie vast mits een positieve beoordeling. Een deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar.
  • Ook mag je rekenen op een marktconform salaris met extralegale voordelen, zoals o.a. een iPhone en MacBook, maaltijdcheques en een collectieve hospitalisatieverzekering.
  • Naast een veelzijdige functie krijg je veel opleidingsmogelijkheden alsook ruimte voor initiatief binnen een open bedrijfscultuur. Een cultuur waarin vertrouwen de basis van samenwerken vormt, en thuiswerk tot de mogelijkheden behoort.
  • Je komt terecht in een jong en dynamisch team van gedreven medewerkers waar iedereen zichzelf kan zijn.
Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Werkgeluk

Werkgeluk

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

Onze HR Assistant ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Onboarding bij Connect

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons diverse team.

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Wat zeggen onze Connecters?

Quote

Vanaf moment één word je binnen Connect met open armen ontvangen door alle collega’s. Daarnaast word je als nieuwe aanwinst gelijk meegenomen in de projecten. En maar goed ook. Want je leert nu eenmaal het snelste door te doen!

Simone
Simone van Limpt
Communicatieadviseur
Quote

Werken bij Connect? Da’s jongleren! Soms met leuke oranje balletjes, soms met fakkels die in lichterlaaie staan. Uitdagend? Ja. Complex? Vaak. Voldoening gevend? Altijd.  

Gella
Gella Stulens
Communicatieadviseur

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met An

cases

Participatie voor ‘De Stapel’: het verticaal bedrijfsgebouw van de toekomst
Case

Participatie voor ‘De Stapel’: het verticaal bedrijfsgebouw van de toekomst

Intercommunale Leiedal

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken
Case

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken

Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen

Productie en communicatiebegeleiding voor tv-serie Brabant onder de Radar
Case

Productie en communicatiebegeleiding voor tv-serie Brabant onder de Radar

Provincie Noord-Brabant