Junior Communicatieadviseur

hasselt
Fulltimte
Master

Ben je gebeten door communicatie en zet je graag je tanden in maatschappelijk relevante projecten? Dan kan je bij Connect twee vliegen in één klap slaan. We zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven Junior Communicatieadviseur die samen met ons voor communicatie met impact wil zorgen.

Je staat je collega’s bij met research en persscreenings. Je schrijft mee aan communicatieplannen voor ingrijpende projecten (windmolenparken, nieuwe trein- of tramlijnen, nieuwe woonwijken of parken, …). Je denkt mee na over ideeën om het draagvlak voor die projecten te vergroten.

Het is niét de bedoeling dat je eerst maandenlang moet kijken, zitten en zwijgen. Vanaf dag één vlieg je er stevig in en krijg je veel verantwoordelijkheid. Geen paniek, je staat er natuurlijk niet alleen voor: je kan rekenen op begeleiding van ervaren adviseurs en projectleiders, die je ondersteunen en inspireren. We voorzien ook heel wat opleidingsmogelijkheden om jouw communicatieskills verder aan te scherpen.

Wie zoeken we?

Connect is een echte talentenfabriek. We geven jonge mensen alle kansen om zich te ontplooien en om samen met ons communicatiebureau te groeien.

Je hebt net een masterdiploma communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een vergelijkbare richting gehaald en je kan niet wachten om erin te vliegen? Of je hebt al een eerste werkervaring opgedaan en je weet nu nog beter wat je echt wil doen? Dan beantwoord je perfect aan het profiel dat we zoeken. We geloven niet in vacatures waar je 956 vakjes moet afvinken, jij bent meer dan een checklist. Maar laat ons er toch even 4 eigenschappen uitpikken: leergierigheid, nieuwsgierigheid, stressbestendigheid en bakken vol goesting zijn onmisbaar. Een brede maatschappelijke interesse zorgt ervoor dat je voeling hebt met de projecten die we aanpakken.

Last but not least: je bent een echte teamspeler en je lacht graag. We werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.

Maatschappelijk relevante projecten

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met bijna 60 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheden en private partners, 2 dagen per week op kantoor in Hasselt, de overige dagen kan je telewerken.

Je volgt bovendien een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met burgers, belangengroepen en overheden. Binnen Connect heb je reële doorgroeimogelijkheden. We stippelen samen een traject uit om het tot adviseur te schoppen.

Wat bieden we je?

Als Junior Communicatieadviseur krijg je een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen, zoals een hospitalisatieverzekering, een iPhone en MacBook, en maaltijdcheques. Je kan bij Connect rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, intern en extern, volledig afgestemd op jouw noden en ambities. Bij Connect kom je terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar aandacht wordt besteed aan jouw talenten.

Werkgeluk

Werkgeluk

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

HR Assistant Nele ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Onboarding bij Connect

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons divers team.

Wat zeggen onze Connecters?

Quote

Bij Connect werk je aan projecten die ertoe doen. Als junior communicatieadviseur ga je vaak zelfstandig aan de slag, maar tegelijkertijd werk je ook nauw samen met collega’s. Daar leer je ontzettend veel van bij.

Laura
Laura Klijnen
Junior Communicatieadviseur
Quote

Werken bij Connect als Communicatieadviseur betekent groeien. Dankzij contacten met ervaren collega’s, interne opleidingen door gekwalificeerde medewerkers en door meer en meer klantencontacten. Zo stijgt je zelfvertrouwen én assertiviteit.

Louis-Paul
Louis-Paul Eggen
Communicatieadviseur
Quote

Werken bij Connect is uitdagend, divers en leerzaam. Je draait meteen mee in projecten en de verschillende werkzaamheden maken iedere dag anders. Verder kun je altijd rekenen op collega’s die met hun kennis bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Carlo
Carlo Poulissen
Junior Communicatieadviseur

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Nele

cases

Case

Projectcommunicatie en participatiemanagement voor Nieuwe Sluis Zeebrugge

Departement Mobiliteit en Openbare Werken – Afdeling Maritieme Toegang

Case

Strategische communicatiebegeleiding van A tot Z voor Limburg.net, de grootste afvalintercommunale van Vlaanderen

Limburg.net

Case

Participatie en projectcommunicatie voor Noord-Zuid Limburg

De Werkvennootschap