Junior Communicatieadviseur

Hasselt

Ben je gebeten door communicatie en zet je graag je tanden in maatschappelijk relevante projecten? Dan kan je bij Connect twee vliegen in één klap slaan. We zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven junior communicatieadviseur die samen met ons voor communicatie met impact wil zorgen.

Je staat je collega’s bij met research en persscreenings. Je schrijft mee aan communicatieplannen voor ingrijpende projecten (windmolenparken, nieuwe trein- of tramlijnen, nieuwe woonwijken of parken …). Je denkt mee na over ideeën om het draagvlak voor die projecten te vergroten.

Het is niét de bedoeling dat je eerst maandenlang moet kijken, zitten en zwijgen. Vanaf dag één vlieg je er stevig in en krijg je veel verantwoordelijkheid. Geen paniek, je staat er natuurlijk niet alleen voor: je kan rekenen op begeleiding van ervaren adviseurs en projectleiders, die je ondersteunen en inspireren. We voorzien ook heel wat opleidingsmogelijkheden om jouw communicatieskills verder aan te scherpen.

Wie zoeken we?

Connect is een echte talentenfabriek. We geven jonge mensen alle kansen om zich te ontplooien en om samen met ons communicatiebureau te groeien.

Je hebt net een masterdiploma communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een vergelijkbare richting gehaald en je kan niet wachten om erin te vliegen? Of je hebt al een eerste werkervaring opgedaan en je weet nu nog beter wat je echt wil doen? Dan beantwoord je perfect aan het profiel dat we zoeken. We geloven niet in vacatures waar je 956 vakjes moet afvinken, jij bent meer dan een checklist. Maar laat ons er toch even 4 eigenschappen uitpikken: leergierigheid, nieuwsgierigheid, stressbestendigheid en bakken vol goesting zijn onmisbaar. Een brede maatschappelijke interesse zorgt ervoor dat je voeling hebt met de projecten die we aanpakken.

Last but not least: je bent een echte teamspeler en je lacht graag. We werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.

Wat hebben we jou te bieden?

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 60 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheden en private partners.

Als junior communicatieadviseur krijg je een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. Je kan bij Connect rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, intern en extern, volledig afgestemd op jouw noden en ambities. Bij Connect kom je terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar aandacht wordt besteed aan jouw talenten.

Je volgt bovendien een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met burgers, belangengroepen en overheden. Binnen Connect heb je reële doorgroeimogelijkheden. We stippelen samen een traject uit om het tot adviseur te schoppen.

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Nele Snoeks