Junior Communications Advisor (FR) met goede kennis van het Nederlands

Hasselt

We zouden liegen als we zeggen dat het bij Connect één groot feest is. Het is hier elke dag opnieuw hard werken, hersenen kraken, bergen verzetten, zweten en puffen. Maar wanneer communicatie je ding is, vind je dat lang niet erg. Als junior communicatieadviseur bij Connect maak je deel uit van een enthousiast team dat dagelijks wordt uitgedaagd door klanten en hun opdrachten. Je staat je collega’s bij met research en persscreenings, die je samen met hen vertaalt naar heldere strategische nota’s en krachtig geschreven communicatieplannen. Vanaf je eerste werkdag staan de adviseurs en projectleiders van Connect aan je zijde met advies, tips en goede voorbeelden om samen tot geslaagde resultaten te komen. Maar ook buitenshuis krijg je opleidingsmogelijkheden om aan je communicatieskills te werken. Zo werken we dagelijks samen aan jouw doorgroeitraject tot adviseur. 

Profiel

Bij Connect staan we er steeds voor open om naar jong talent te luisteren. Wie bakken vol goesting en een masterdiploma communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een vergelijkbare richting in huis heeft, matcht al voor 75% met ons profiel van junior communicatieadviseur. De overige 25% wordt gevuld met leergierigheid, nieuwsgierigheid en stressbestendigheid. Daarnaast heb je als Franstalige native een (zeer) goede kennis van het Nederlands. Plezier in en op het werk vind je belangrijk. Dankzij jouw brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook wat humor wordt door onze collega’s zeker gesmaakt. 

Aanbod 

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 45 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheid en private partners. Naast vers fruit en liters koffie krijg je een voltijds contract en een correct verloningspakket. Als junior adviseur krijg je bovendien een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met overheden, belangengroepen en burgers. Daarnaast heb je reële doorgroeimogelijkheden binnen Connect. 

Lijkt dit jou op het lijf geschreven? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar vacatures@connect.be.

Bekijk enkele projecten waar we aan werk(t)en of leer alvast ons team kennen.

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar An Vandebroek