Senior Communicatieadviseur NL/FR

hasselt
Master

Weet je hoe je draagvlak creëert voor complexe, en vaak gevoelige, maatschappelijke projecten? Brengen jouw participatiemomenten belanghebbenden samen achter een project? Switch je met je communicatie-acties moeiteloos tussen verschillende doelgroepen? Schrik je er niet voor terug om projecten en plannen te presenteren voor een zaal vol kritische burgers?

Dan ben je de Senior Communicatieadviseur die Connect zoekt. Je houdt gemakkelijk verschillende balletjes in de lucht, zonder de blik op het einddoel te verliezen. Je daagt opdrachtgevers uit en kan hen overtuigen met nieuwe ideeën en verrassende invalshoeken. Met je sterke relationele vaardigheden bouw je een (h)echte vertrouwensband op met onze klanten.

Onze projecten spelen zich af in Brussel, Moeskroen, Luik, Hasselt en zowat overal daartussen in Vlaanderen en Wallonië. Jij werkt waar je laptop staat. Thuis, op kantoor, bij je klant, in dit digitale tijdperk maakt het echt niet uit.

Wie zoeken we?

  • Je bent Nederlandstalig en je hebt een goede kennis Frans of je bent bereid je verder te verdiepen in deze taal.
  • Je hebt minstens 10 jaar relevante ervaring in een communicatierol en op gebied van participatie en consultancy. Zette je je tanden al in complexe, gevoelige maatschappelijke projecten of werkte je al met overheden, dan is dat een extra troef. Ook ervaring in domeinen als energie, mobiliteit of ruimtelijke ordening is een pluspunt. We we staan evengoed open voor nieuwe inzichten uit andere sectoren. Als je staat te popelen om je communicatie-expertise in te zetten voor impactvolle projecten die de samenleving van (over)morgen vormgeven, dan verwelkomen we je met open armen.
  • Onze klanten verwachten geen ja-knikkers. Jij bent een kritische partner die hen durft uitdagen met tegendraadse ideeën en een scherpe pen.
  • Voor het Connect-team dat je aanstuurt, ben je een rots in de branding: je zorgt voor inspiratie en ondersteuning, maar je laat Junior Communicatieadviseurs los wanneer het kan.
  • Je bent ook stressbestendig: als de deadline nadert en de zenuwen in het rond gieren, ben jij degene die het hoofd koel houdt.
  • Een brede maatschappelijke interesse zorgt ervoor dat je voeling hebt met de projecten die we aanpakken.
  • Last but not least: je lacht graag. We werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.

Maatschappelijk relevante projecten

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt.

Samen met bijna 60 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheden en private partners.

Wat bieden we je?

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen, zoals onder andere een hospitalisatieverzekering, een iPhone en MacBook, een bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Je kan bij Connect rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, intern en extern, volledig afgestemd op jouw noden en ambities. Bij Connect kom je terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar aandacht wordt besteed aan jouw talenten. Bovendien krijg je een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met burgers, belangengroepen en overheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor ons, we stippelen een traject uit om samen te groeien.

Werkgeluk

Werkgeluk

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

HR Assistant Nele ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Onboarding bij Connect

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons divers team.

Wat zeggen onze Connecters?

Quote

Werken bij Connect is je inwerken in de leefwereld van een variëteit aan klanten. Al die werelden van binnenuit kunnen ontdekken en op communicatief vlak bijsturen, is enorm verrijkend.

Ann
Ann Opsomer
Senior Communicatieadviseur
Quote

Samenwerken is het bindmiddel bij Connect. Elkaar bevragen, communicatie mooier of beter maken, sparren, helpen of kritische vragen stellen. Zowel met collega’s als met de opdrachtgever.

Mieke
Mieke Bex
Senior Communicatieadviseur
Quote

Sinds mijn start bij Connect was geen enkele dag hetzelfde. Je krijgt vanaf dag één kansen om jezelf te ontwikkelen binnen afwisselende projecten in een prettige werkomgeving.

Pieter
Pieter Vanheeswijck
Senior Communicatieadviseur

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Nele

cases

Case

Projectcommunicatie en participatiemanagement voor Nieuwe Sluis Zeebrugge

Departement Mobiliteit en Openbare Werken – Afdeling Maritieme Toegang

Case

Strategische communicatiebegeleiding van A tot Z voor Limburg.net, de grootste afvalintercommunale van Vlaanderen

Limburg.net

Case

Participatie en projectcommunicatie voor Noord-Zuid Limburg

De Werkvennootschap