Senior Communications Advisor

Hasselt

Wij doen meer projecten in Zeebrugge dan in Genk en hebben meer klanten in Gent en Brussel dan in Hasselt. Daarom zoeken wij een Senior Communications Advisor die werkt waar zijn of haar laptop staat. Uiteraard zien we je graag in één van onze kantoren maar belangrijker is dat je dicht bij de klant werkt, ergens in Vlaanderen of Brussel en samen met jouw Connect-team.

Je bent iemand die makkelijk verschillende balletjes in de lucht houdt, zonder de blik op het einddoel te verliezen. Je weet precies welke acties werken voor jouw doelgroep, en nog beter welke acties helemaal niet werken. Presenteren voor een groep schrikt jou niet af, al gaat het van 2 tot 200 personen. Je kan een klant overtuigen en je hebt sterke relationele vaardigheden. Ook een strategische nota schrijven is voor jou geen probleem, maar je slaagt er nog beter in om die van jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Profiel

De geknipte persoon heeft minstens 7 jaar relevante communicatie-ervaring in maatschappelijk gevoelige projecten of werken met overheden. Dat kan gaan van ervaring met sensibiliseringscampagnes en strategische communicatie, tot persadvies of sociale media. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie, of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook humor wordt gesmaakt.

Aanbod

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 45 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheid en private partners. Je krijgt een voltijds contract en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Connect biedt al haar medewerkers interne en externe opleidingen op maat, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk voor ons. Bovendien krijg je geïntegreerd in de job een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met overheden, belangengroepen en burgers.  

Ook als senior heb je reële doorgroeimogelijkheden binnen Connect.


Heb je interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@connect.be t.a.v. An Vandebroek.

Nieuwsgierig aan welke projecten jij dagelijks zal meewerken en in welk team je terechtkomt? Kom meer te weten over onze projecten en over ons team.

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar An Vandebroek