Senior Communicatieadviseur

Hasselt

Wij doen meer projecten in Zeebrugge dan in Genk en hebben meer klanten in Gent en Brussel dan in Hasselt. Daarom zoeken wij een Senior Communicatieadviseur die werkt waar zijn of haar laptop staat. Uiteraard zien we je graag in één van onze kantoren maar belangrijker is dat je dicht bij de klant werkt, ergens in Vlaanderen of Brussel en samen met jouw Connect-team. 

Profiel

De geknipte persoon heeft minstens 7 jaar relevante communicatie-ervaring in maatschappelijk gevoelige projecten of werken met overheden. Heb je ervaring in de domeinen mobiliteit, energie of ruimtelijke ordening, dan is dat een absolute plus. In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie, of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ’s middags interessante feiten aan tafel, maar ook humor wordt gesmaakt.

Aanbod

Connect is een strategisch communicatiebureau met kantoren in Eindhoven, Brussel en Hasselt. Samen met 55 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor overheid en private partners. Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. 

Connect biedt al haar medewerkers interne en externe opleidingen op maat, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk voor ons. Bovendien krijg je geïntegreerd in de job een gespecialiseerde opleiding in het communiceren met overheden, belangengroepen en burgers.  

Ook als senior heb je reële doorgroeimogelijkheden binnen Connect.

Heb je interesse? 

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar vacatures@connect.be ter attentie van An Vandebroek.

Voor meer info over de projecten en het team van Connect kan je terecht op onze website www.connect.be

Ben jij het talent dat we zoeken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar An Vandebroek