Communicatieadviseur

hasselt
Fulltime
Master

Weet je hoe je een impactvolle communicatiecampagne op poten zet? Slaag je erin om een draagvlak te bouwen voor ‘uitdagende’ maatschappelijke projecten (windmolenparken, nieuwe tramlijnen, nieuwe woonwijken of nieuwe parken,…)? Durf je buiten de lijntjes denken en kleuren, zonder de identiteit van jouw opdrachtgever uit het oog te verliezen?

Wie ben jij?

Dan hebben we bij Connect onze enthousiaste communicatieadviseur gevonden. Je bent als adviseur niet alleen betrokken bij elke stap van het communicatieproces, je bent er de spil van. Je bepaalt samen met de rest van het team de strategie voor een klant, je vertaalt die vervolgens moeiteloos in een strategische nota en je laat een project pas los als jouw communicatieplan ook volledig uitgevoerd is.

Jij bent het gezicht van Connect. De brug tussen ons team en onze klant. Dankzij jouw sterke relationele vaardigheden slaag je erin om een (h)echte vertrouwensband op te bouwen met die klant.

Wie zoeken we?

 • Sensibiliseringscampagnes? Crisiscommunicatie? Persadvies? Sociale media? Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring in een communicatiefunctie.
 • In je broekzak heb je bovendien nog een masterdiploma in de communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een aanverwante studie. Of je blaast ons omver door evenwaardige ervaring, dat kan ook.
 • Onze klanten verwachten geen ja-knikkers. Jij bent een kritische partner die hen durft uitdagen met tegendraadse ideeën en een scherpe pen.
 • Je bent ook stressbestendig: als de deadline nadert en de zenuwen in het rond gieren, ben jij degene die het hoofd koel houdt.
 • Een brede maatschappelijke interesse zorgt ervoor dat je voeling hebt met de projecten die we aanpakken.
 • Last but not least: je lacht graag. We werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Samen met meer dan 60 collega’s werk je elke dag aan maatschappelijke relevante projecten voor overheden en private partners.
 • Werken doe je vanuit ons kantoor in het centrum van Hasselt, bij de klant of thuis. Want je hebt de mogelijkheid om tot 4 dagen per week te telewerken.
 • Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen, zoals o.a. een hospitalisatieverzekering, een iPhone, MacBook en maaltijdcheques.
 • Verder kan je bij Connect rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, zowel intern en extern, volledig afgestemd op jouw noden en ambities. Voor externe opleidingen krijg je ieder jaar een opleidingsbudget.
 • Je komt terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar aandacht wordt besteed aan jouw talenten. Je merkt het al. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor ons. We stippelen een traject uit om samen te groeien.
Werkgeluk

Werkgeluk

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Een eerlijk en transparant beoordelings- en beloningsbeleid

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Een uitdagende en veelzijdige job

Een uitdagende en veelzijdige job

Selectieproces

1

Welkom!

Je ziet onze vacature en denkt: “Dat is wat ik wil doen! Die job is op mijn lijf geschreven!”.

2

Criteria

Een van onze HR Assistants ontvangt jouw sollicitatie en bekijkt even of je voldoet aan de criteria.

3

Score

Yes, jij bent een goede kandidaat! We leggen jouw motivatiebrief en jouw CV voor aan ons management.

4

Respons

Een positieve respons? Dan mag je een telefoontje van ons verwachten om je uit te nodigen voor een test (junior) of voor een eerste sollicitatiegesprek (overige functies).

5

Een gesprek

Scoor je goed op de test, of blaas je ons omver bij je eerste gesprek? Dan volgt er nog een gesprek. Als we meer dan één kandidaat weerhouden voor dezelfde vacature, dan volgt er nog een tweede gesprek.

6

Fingers crossed

Fingers crossed: kom jij mee aan boord bij Connect?

Onboarding bij Connect

Welkom bij Connect

Wij hechten er veel belang aan dat je je snel thuisvoelt bij Connect. Nog voor je bij ons aan de slag gaat, ontvang je van ons al een wegwijzer. Op je eerste werkdag krijg je een persoonlijke introductie. Je leert de werking van Connect kennen en je maakt kennis met ons divers team.

Jouw mening telt

Tijdens je onboarding zijn wij erg benieuwd naar jouw verwonderingen. Hoe ervaar je de onboarding? Wat verbaast je? Wat heb je al geleerd of onthouden? Laat het ons vooral weten. Het hele team helpt je om je weg te vinden binnen Connect.

Je ontpopt je tot een echte Connecter

Hoe word je een Connecter? Blijf vooral wie je bent, blijf jezelf elke dag opnieuw verder ontwikkelen, en dan ontpop je je vanzelf tot een echte Connecter. Je volgt enkele startersopleidingen en je leert op je eigen tempo nieuwe dingen bij. Jouw buddy staat de hele tijd aan jouw zijde. Hij/zij is jouw levende wegwijzer bij Connect!

Wat zeggen onze Connecters?

Quote

Dat we zo diep in de uitvoering zitten, maakt mijn werk ook extra tastbaar. Je ziet het resultaat echt één op één. Het is niet: ‘Oh, ja, dat hebben wij destijds geadviseerd’, het is: ‘Dit hebben wij gemaakt’. Dat is een ander gevoel.

Iris
Iris Knevels
Communicatieadviseur – Projectleider
Quote

Werken bij Connect is uitdagend, divers en leerzaam. Je draait meteen mee in projecten en de verschillende werkzaamheden maken iedere dag anders. Verder kun je altijd rekenen op collega’s die met hun kennis bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Carlo
Carlo Poulissen
Communicatieadviseur
Quote

Bij Connect word je als net-afgestudeerde niet in het diepe gegooid. Nee, je krijgt een buddy toegewezen waaraan je al je vragen kunt stellen. Ontzettend waardevol, en gezellig natuurlijk!

Denise
Denise Hall
Communicatieadviseur

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met An

cases

Case

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken

Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen

Case

Productie en communicatiebegeleiding voor tv-serie Brabant onder de Radar

Provincie Noord-Brabant

Case

Participatie en projectcommunicatie voor Noord-Zuid Limburg

De Werkvennootschap