Organisatie Open Bedrijvendag Aperam Genk

Aperam is een wereldbedrijf. Het is de tweede grootste producent van roestvrij staal in Europa. Met haar vestigingen in Genk, Wallonië, Frankrijk en Brazilië produceert Aperam jaarlijks meer dan 2 miljoen ton roestvrij staal. Goed voor een omzet van meer dan 4 miljard euro. Interessante materie, die door Connect op een begrijpbare manier werd uitgelegd tijdens Open Bedrijvendag 2018.  

Vraag

Op 7 oktober 2018 nam Aperam Genk deel aan Open Bedrijvendag. Connect werd ingeschakeld voor de communicatiebegeleiding en organisatie van die dag.     

Aanpak

Van de elektrische vlamboogovens, waar 100 ton staalschroot gesmolten wordt aan een temperatuur van 1650° Celsius, tot het versnijden van de plakken roestvrij staal met gigantische scharen. Een bezoekje aan de site van Aperam Genk heeft een hoge spektakelwaarde. En dat is nog een understatement. Tijdens de Open Bedrijvendag konden de bezoekers op een unieke manier kennismaken met het productieproces van roestvrij staal. Aan de hand van video’s en informatiepanelen werd elke stap toegelicht tijdens een rondleiding met gids.  

 

Aperam blijft investeren in haar site in Genk. Het bedrijf is steeds op zoek naar nieuw talent om zich te versterken. Daar zetten we tijdens de Open Bedrijvendag sterk op in. Voor Aperam ontwikkelde Connect een campagne met ambassadeurs die bezoekers aanspoort om te solliciteren. Zo stond Open Bedrijvendag volledig in het teken van de positieve toekomst van Aperam Genk.  

Resultaat

Open Bedrijvendag 2018 was een groot succes voor Aperam Genk. Meer dan tweeduizend bezoekers brachten een bezoek aan de site en namen deel aan de spectaculaire rondleiding doorheen het bedrijf.   

Facts & Figures

  • Aperam Genk is al jaren de nummer 1 in de VKW- Top 500 met de grootste bedrijven van Limburg.  
  • Meer dan tweeduizend bezoekers brachten tijdens Open Bedrijvendag een bezoek aan Aperam Genk. 
Organisatie Open Bedrijvendag Aperam Genk Organisatie Open Bedrijvendag Aperam Genk