Topchefs hebben niet veel nodig. Yotam Ottolenghi beloofde in een van zijn laatste kaskrakers maximaal 10 stuks per gerecht. Zijn papardelle telt er 6. Oké, Connect zit in een ander vak dan Ottolenghi. Wij serveren geen pasta, maar projecten. We staan niet in een hippe keuken in Londen, maar doen het op kantoor, thuis of bij de klant. Maar voor de rest presteren we ongeveer hetzelfde.

Met een handvol verse ingrediënten toveren we geslaagde projecten op tafel. Onze klanten als hongerige tafelgasten, onze kernwaarden als de ingrediënten. 

Verbinden

‘Wij verbinden mens en omgeving.’ Het is de eerste zin die je, in koeien van letters, te zien krijgt als je naar de website van Connect surft. “Het is méér dan zomaar een slogan. Het is de essentie van alles wat we doen. Het is ons DNA.”

LEES HET ARTIKEL

   

Partner

"We staan echt naast onze klanten. We zijn geen onderaannemers die alleen maar uitvoeren, we komen ook niet binnen als dé experts die iedereen overdonderen. We willen samen iets maken.”

LEES HET ARTIKEL