Topchefs hebben niet veel nodig. Yotam Ottolenghi beloofde in een van zijn laatste kaskrakers maximaal 10 stuks per gerecht. Zijn papardelle telt er 6. Oké, Connect zit in een ander vak dan Ottolenghi. Wij serveren geen pasta, maar projecten. We staan niet in een hippe keuken in Londen, maar doen het op kantoor, thuis of bij de klant. Maar voor de rest presteren we ongeveer hetzelfde.

Met een handvol verse ingrediënten toveren we geslaagde projecten op tafel. Onze klanten als hongerige tafelgasten, onze kernwaarden als de ingrediënten. 

Verbinden

‘Wij verbinden mens en omgeving.’ Het is de eerste zin die je, in koeien van letters, te zien krijgt als je naar de website van Connect surft. “Het is méér dan zomaar een slogan. Het is de essentie van alles wat we doen. Het is ons DNA.”

LEES MEER OVER ONZE KERNWAARDE VERBINDEN

   

Partner

"We staan echt naast onze klanten. We zijn geen onderaannemers die alleen maar uitvoeren, we komen ook niet binnen als dé experts die iedereen overdonderen. We willen samen iets maken.”

LEES MEER OVER ONZE KERNWAARDE PARTNER

  

Kritisch

Een kritische houding betekent bij Connect vooral de juiste vragen stellen. Ook al vinden klanten dat wel eens vervelend. “Als je blindelings uitvoert wat een klant vraagt, dan geef je eigenlijk toe dat het je niet kan schelen of hij zijn doelstellingen haalt.”

LEES MEER OVER ONZE KERNWAARDE KRITISCH

  

Uitvoeren

In de kantoren van Connect staat altijd een lading rubberen laarzen en veiligheidshelmen klaar. Het is geen decoratie, ze worden gretig gebruikt. “We zijn niet alleen denkers, we zijn ook doeners. We willen met onze voeten in de modder staan. Letterlijk.”

LEES MEER OVER ONZE KERNWAARDE UITVOEREN

  

Omgeving

Elk project begint bij Connect met het doorgronden van de omgeving. “Een omgeving is voor ons een verzameling van gezichten. Je moet de mensen in de ogen kunnen kijken om de omgeving tot leven te wekken.”

LEES MEER OVER ONZE KERNWAARDE OMGEVING

  

Relevant

Maatschappelijke impact is de rode draad die alle projecten van Connect met elkaar verbindt. Het is ook de belangrijkste drive die alle medewerkers vooruit jaagt. “We mogen de samenleving van morgen mee vormgeven. Dat is een uitstekende reden om elke ochtend ons bed uit te komen.”

LEES MEER OVER ONZE KERNWAARDE RELEVANT