Profielfoto Sebastiaan Miermans

Sebastiaan Miermans

Sebastiaan werkt als Senior Communicatieadviseur bij Connect. Met veel goesting smijt hij zich graag in complexe vraagstukken. Als geen ander weet hij in dat soort projecten de vertaling te maken naar eenvoudige en publieksvriendelijke boodschappen. Zijn sterkte is om in elke situatie het overzicht te bewaren en er als een ervaren baken van rust voor de klant te zijn. Voor hij bij Connect aan de slag ging, werkte Sebastiaan ruim 12 jaar voor het onafhankelijke marketing- en communicatiebureau RCA.

Sebastiaan studeerde communicatiewetenschappen aan de KULeuven en volgde een bijkomende opleiding bedrijfseconomie. Na zijn studies ging hij aan de slag als communicatiemedewerker bij het Vlaams Instituut voor Mobiliteit, waar hij mee instond voor de communicatie en marketing bij de uitbouw van de organisatie. Daarna belandde hij als adviseur in de strategische communicatiesector bij Groep C en Connect. Hij specialiseerde er zich in strategische communicatie voor infrastructuurdossiers, mobiliteitsprojecten en openbare ruimte. Nadien werkte hij 1 jaar lang als coördinator natuurgericht toerisme bij Toerisme Limburg, waar hij meewerkte aan de ontwikkeling en uitvoering van toeristische visies rond het thema natuur.

Collega's

Profielfoto Sofie Gielen

Sofie Gielen

Grafisch Vormgever
Bekijk profiel
Profielfoto Carlo Poulissen

Carlo Poulissen

Communicatieadviseur
Bekijk profiel
Profielfoto Stien Mercken

Stien Mercken

Process Manager
Bekijk profiel
Profielfoto Manon Notermans

Manon Notermans

Communicatieadviseur
Bekijk profiel

Sparren over jullie strategische uitdaging?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een afspraak of sessie.

cases

Man bekijkt kaart op informatiepaneel
Case

Gelatinesite Hasselt – buurtcommunicatie

Gelatines Properties en Mommen NV

Gedeputeerden Inge Moors en Bert Lambrechts samen met de burgemeesters en schepenen van Maasmechelen, Genk, As, Houthalen-Helchteren, Zonhoven en Beringen
Case

Strategisch communicatieplan voor het Kolenspoor van provincie Limburg

Provincie Limburg

Mock-up van huisstijlgids Aquafin
Case

Veiligheids- en minderhinder-communicatie voor Aquafin

Aquafin