Goed projectleiderschap vergelijken we bij Connect met het onderhouden van een goede liefdesrelatie. Liefde betekent er altijd zijn voor je partner, wanneer het goed gaat, maar ook wanneer het even stroef loopt. Het betekent doordacht advies geven, maar soms ook je ongezouten mening op tafel leggen. Het wil zeggen dat je transparant bent en tijdig je verwachtingen aangeeft. Maar het houdt ook in dat je af en toe onverwachts uit de hoek komt, met een schitterend idee of met a random act of kindness.

Voor de niet zo romantische zielen onder ons kunnen we het ook anders omschrijven: als projectleider ben je verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever als het gaat om proces en budget. Je neemt ze werk uit handen en houdt actief het reilen en zeilen binnen het project in de gaten, zodat je tijdig kansen en bedreigingen signaleert. En als je die opmerkt? Dan weten jij en je team hoe te schakelen. Je durft binnen je team de regie nemen en werkt samen met (junior) communicatieadviseurs aan resultaten om trots op te zijn.

Wat verwachten we van jou?

De projectleider van onze dromen heeft minstens 4 jaar relevante ervaring in een communicatiejob. Je werd verliefd op het vak tijdens het behalen van je masterdiploma in communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie of een vergelijkbare richting. Je stressbestendigheid kreeg al een boost door het behalen van verschillende deadlines en je weet hoe je een team moet aansturen. Dankzij je brede maatschappelijke interesse vertel je ‘s middags interessante feiten aan tafel, maar ook wat humor laat je zeker niet achterwege. 

Sparren over jullie strategische uitdaging?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een afspraak of sessie.