boek

Voor communicatieprofessionals: het nieuwe boek van Bart Derison

Veel communicatieprofessionals worstelen met de projecten die iedereen belangrijk vindt, maar waar niemand last van wil. Dat zijn de wegen, tramlijnen, windmolens en dijken in de achtertuinen van het dichtbevolkte Vlaanderen en Nederland. Hoe communiceer je beter met de steeds lastigere burger?
Je leest het in het nieuwe boek van Bart Derison.

De positie van communicatie

In projecten staan communicatieprofessionals vaak onderaan de voedselketen. De mobiliteitsambtenaar, planoloog of ingenieur heeft het dan beter voor mekaar. Hoe kan je de positie van communicatie versterken in infrastructuur- en mobiliteitsprojecten? Beter nog: hoe maak je de hele organisatie communicatiever? Bart Derison put uit 20 jaar ervaring in België en Nederland: kritisch voor het vak, mild voor de mensen die er in werken.

Meteen toepasbare communicatiemodellen

‘Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt’ staat vol communicatietips, herkenbare verhalen uit de projectpraktijk en communicatiestrategieën die voor iedereen toepasbaar zijn. Hoe weet je of je bewonersbrief goed zit? Hoe zorg ik ervoor dat participatie ook ergens toe leidt? Hoe maak ik de communicatieafdeling efficiënter? In 10 handige communicatiemodellen kan je meteen zelf aan de slag. 

Prijs: ca. 29 euro

Auteur: Bart Derison

Politeia 2019

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks inspiratie in je mailbox.

inspiration

Connect - Project Kustvisie
Nieuwsbericht

Connect werkt mee aan langetermijnbescherming Belgische kust

Connect en Smart Mobility? Dat is smart communication
Nieuwsbericht

Connect en Smart Mobility? Dat is smart communication

Een warm bad vol kansen
Nieuwsbericht

Een warm bad vol kansen