blog

10 dilemma’s voor Youssef, onze enthousiaste huishoudhulp!

Enkele maanden geleden verwelkomden we Youssef als nieuwe Connecter bij het team. Youssef houdt zich vooral bezig met huishoudelijke taken, waardoor hij al snel uitgroeide tot een onmisbare schakel op ons kantoor in Hasselt. Om hem beter te leren kennen, schotelden we hem 10 dilemma’s voor die hij met veel enthousiasme beantwoordde.

Pannenkoeken of wafels?

Youssef: Pannenkoeken! Wafels vind ik te zwaar omdat ze te ‘degerig’ zijn. Als dat al een woord is (lacht). Ik eet mijn pannenkoeken het liefst met fruit of met honing. Op kantoor maak ik ook soms pannenkoeken, om de collega’s te verwennen tussen de werkuren door.

Muziek of podcasts?

Youssef: Podcasts. Muziek vind ik ook leuk en belangrijk, maar uit podcasts haal ik meer. Het is informatief en educatief, waardoor ik veel bijleer op een leuke manier.

Gratis fruit of gratis gebak op kantoor?

Youssef: Sowieso gratis fruit! Niet enkel omdat het gezond is, maar ook omdat ik fruit gewoonweg heel lekker vind.

Terug in de tijd of vooruit in de toekomst?

Youssef: Terug in de tijd. En dan liefst naar de 7e eeuw, omdat de profeet Mohammed toen leefde. Hij kreeg het als profeet in Mekka vaak hard te verduren, omdat de heersende klasse zich bedreigd voelde door zijn aanwezigheid. Als ik terug zou kunnen gaan in de tijd zou ik willen zien hoe Mohammed omging met die situatie. Wie weet kan ik er zelf ook nog inspiratie uit halen.

Koken of poetsen?

Youssef: Dat is moeilijk. Thuis poetsen, maar op het werk toch liever koken. Mijn vrouw is een heel goede kokkin, waardoor ik thuis niet vaak achter de potten sta. Dat probeer ik dan te compenseren door het huis netjes en proper te houden. Op kantoor probeer ik wel te koken, omdat ik dat echt graag doe. Ik beperk me voorlopig tot pannenkoeken en soep, maar ik sta ook open voor andere gerechten.

Strak in het pak of lekker comfy in jogging?

Youssef: Dan toch graag comfy in jogging. Daarin voel ik me lekker vrij, los en niet te beperkt. Als de gelegenheid het toelaat, moet een pak af en toe zeker kunnen.

Lisa Castelli of Adele?

Youssef: Lisa Castelli, zonder twijfel. Adele heb ik nog nooit live horen zingen, Lisa wel. Wat kan die meid zingen!

Gedachten kunnen lezen of kunnen vliegen?

Youssef: Dan kies ik toch voor vliegen, lekker vrij in de lucht. Ik weet niet of ik gedachten zou willen lezen, omdat je toch een blik in iemands denkbeelden krijgt die misschien niet altijd even positief zijn.

Na het werk nog even naar de fitness of met de benen omhoog in de zetel?

Youssef: In de zetel zitten is niets voor mij, geef mij maar een actieve ontspanning. Naar de fitness ga ik graag, maar ik hou ook wel van hardlopen. Door de vele trappen op kantoor, doe ik nu ook geregeld aan traplopen (lacht).

Connectfestival of Pukkelpop?

Youssef: Connectfestival! In september konden we met alle Connecters samen genieten van een lekkere barbecue en bijhorend dansfeest. Er hing een echte festivalsfeer en iedereen gaf het beste van zichzelf op en naast de dansvloer. Het was meteen ook mijn eerste Connectactiviteit, die ik zeker niet snel zal vergeten!

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.