nieuwsbericht

De kop is eraf!

donderdag 21 september 2017

Het is blijkbaar een Connect-ritueel: schrijf binnen een tijdspanne van één uur een blog over jouw eerste weken bij Connect. Voor een communicatieadviseur waarschijnlijk een eenvoudig klusje. Voor profielen met een financiële, administratieve achtergrond voelt dit aan als een beproeving. Maar ik hou wel van uitdagingen.

De eerste collega’s die ik leerde kennen, waren de LUDO’s of beter gezegd de genomineerden van de LUDO-award. Dit is de award voor onze beste nota’s van het voorbije jaar. De uitreiking was een ideaal moment om de sfeer bij Connect op te snuiven.  De ambiance was top en door het enthousiasme van het jonge team voelde ik me meteen welkom.

De eerste weken gingen meteen in overdrive. Buiten de geplande introductie en de interne opleidingen vloog ik meteen in een websiteproject met een strakke deadline. In een snelgroeiend bedrijf moet je alles kunnen. Ik hou wel van die onvoorspelbaarheid. Ik was op zoek naar een echte uitdaging en die krijg ik hier.

Ik mocht reeds proeven van verschillende domeinen: finance, human resources, preventie en veiligheid. Ik hoop hiermee een mooie aanvulling te kunnen zijn op de creatieve geesten van Connect. En wie weet komen er nog enkele ondergesneeuwde interesses aan de oppervlakte.

Naast nieuwe collega’s en een uitdagende omgeving werd ik ook ondergedompeld in de wondere wereld van Apple. Een iPad heb ik al wel eens in mijn handen gehad, maar ik heb toch een paar keren stevig gevloekt. Maar alles went en misschien vier ik binnen enkele jaren op 16 oktober ook de Steve Jobs Day.

Alleszins heb ik mijn eerste twee weken bij Connect met veel goesting doorgebracht. Een betere start kan ik me niet inbeelden.

An Vandebroek

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met An

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Kom naar het Connectcafé op 7 november 2023!
Nieuwsbericht

Kom naar het Connectcafé op 7 november 2023!

Videoreeks "het brein van Connect" - Cultuur
Nieuwsbericht

Videoreeks "het brein van Connect" - Cultuur

Kijk mee terug op de Connectdag over AI en VR
Nieuwsbericht

Kijk mee terug op de Connectdag over AI en VR