nieuwsbericht

Kan je volgende week beginnen?

woensdag 11 oktober 2017

Donderdag een eerste gesprek én een stevige test van 4 uur, vrijdag een contract getekend en de dinsdag erna al achter mijn bureau. Het kan snel gaan, maar dat het zo snel zou gaan, had ik nooit durven dromen.

Die dinsdag stond ik er dan, klaar voor mijn allereerste echte werkdag. Uiteraard met enige nervositeit en knikkende knieën. Dat was, achteraf gezien, totaal niet nodig. Handjes schudden hier, een kennismakingsgesprek daar, het Connect-team verwelkomde mij met open armen.

“Welke job wil jij eigenlijk uitoefenen, Lara?” Het is een vraag die ik de afgelopen weken en maanden vaak genoeg gehoord heb. Mijn antwoord? “Iets met taal en communicatie.” Wat precies wist ik nog niet. Waar ik wel zeker van was, was dat het een job moest zijn waarin ik kan groeien en blijven leren.

In zo’n job ben ik nu beland. Het Connect-team is gemotiveerd, ambitieus én kijkt verder dan zijn eigen neus. Mijn opdrachtenpakket was meteen gevarieerd: research doen, werken aan een nieuwe website, en zelfs al een eerste tekst schrijven. Of toch een poging tot. Als nieuweling heb je geen tijd om te treuzelen maar beland je onmiddellijk in de actie.

Ondertussen zijn we een kleine maand verder. Ik kan je vertellen dat het tempo niet meteen daalt. Iedereen gaat er de volle 100% voor en stopt niet voor de vraag van de klant is ingevuld. Werken bij Connect is een uitdaging, en ik heb er wel zin in. Stilzitten doe ik toch niet graag.

Lara Rogiers

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Lara

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen
Nieuwsbericht

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!