nieuwsbericht

Op naar de volgende tien jaar

donderdag 13 september 2018

De eerste schooldag is voor velen een spannende dag. Voor mij was dat dit jaar ook het geval: ik begon aan mijn allereerste ‘echte’ job. Die eerste dag als Junior Communications Advisor bij Connect ging gepaard met wat nervositeit, maar bleek uiteindelijk een heel aangename kennismaking met ijverige collega’s en veelbelovende projecten. Ik kijk ernaar uit om mij in de komende maanden te verdiepen in het werk van Connect en verder te groeien tot communicatieadviseur.

Een weloverwogen keuze

Mijn keuze voor een communicatiebureau was niet toevallig. Toen ik politieke wetenschappen studeerde, maar ook wanneer ik door kranten blader, merk ik vaak dat een goede communicatieaanpak aan de basis ligt van doeltreffend beleid. Het huidige tijdperk van de mondige burger – die verwacht geïnformeerd te worden – leidt ertoe dat een politiek of zakelijk project valt of staat met een degelijke communicatiestrategie. Het model van Connect gaat uit van de overtuiging dat iedereen recht heeft op informatie, dialoog en betrokkenheid. Maar hoe doe je dat precies, aan de hand van een communicatiestrategie de maatschappelijke betrokkenheid verhogen? En dus ook de slaagkansen van je project?

Altijd blijven leren

Met veel enthousiasme en een stevige dosis leergierigheid hoop ik het allemaal te weten te komen. Een gevarieerde opleidingskalender bewijst dat er permanent gefocust wordt op vorming, training en opleiding. Ik mocht in mijn eerste week bij Connect bijvoorbeeld al deelnemen aan een infosessie over stakeholdermanagement en een opfriscursus Excel. En naast een goed gevulde opleidingskalender is elke dag op het werk eigenlijk wel een kans om te groeien.

10 jaar

Connect is op dit moment trouwens in feeststemming, want het bedrijf viert z’n tiende verjaardag. Een ideaal moment om klanten te ontmoeten en mijn collega’s beter te leren kennen. Op naar de volgende tien jaar! Ik heb er alvast heel veel zin in.

Kasper Karpa

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen
Nieuwsbericht

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!