nieuwsbericht

Waterschap Limburg kiest voor Connect

donderdag 6 september 2018

Na een intensieve Europese aanbesteding heeft Connect deze zomer een raamovereenkomst getekend met Waterschap Limburg. De komende jaren mag Connect het communicatieteam van het waterschap versterken bij de communicatie van het belangrijke Hoogwaterbeschermingsprogramma.

Een bijzonder programma, bestaand uit maar liefst 15 dijkversterkingsprojecten. Want ondanks dat het goed wonen, werken en ontspannen is langs de Maas, is dit helaas niet altijd zonder risico’s. Veel dijken zijn te laag of niet sterk genoeg om de mensen en bedrijven erachter te beschermen tegen overstromingen. En ze zijn niet berekend op de grotere hoeveelheden water die de Maas moet gaan afvoeren, door klimaatverandering. Het Rijk heeft daarom besloten dat de dijken op een aantal plekken versterkt moeten worden.


Het programma is ook bijzonder vanwege de vele samenwerkingspartners en grote impact op de omgeving. Afstemming en samenwerking met al die partners en die omgeving is dan ook cruciaal. Mooie communicatieve uitdagingen en kansen dus, waar we met veel plezier samen met de collega’s van het waterschap de schouders onder gaan zetten.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze connect mailing en ontvang maandelijks onze updates.

Bekijk onze privacyverklaring

Nieuws

Nieuwsbericht

“Elk nadeel heb zijn voordeel”

Nieuwsbericht

Slimme mobiliteit in België: pleidooi voor een overkoepelend strategisch kader

Nieuwsbericht

Vijf communicatielessen van A2-Maastricht