nieuwsbericht

Wervelende start

dinsdag 13 maart 2018

Sinds een week werk ik als junior communications advisor bij Connect vanuit Eindhoven. Tijd om alles rustig te bekijken tijdens mijn eerste dagen was er niet, als nieuwe aanwinst word je meteen in de projecten meegenomen. Dit is het relaas van mijn eerste week bij Connect.

Wervelwind

Zo heb ik de afgelopen dagen ervaren. Niet omdat het zo hard waaide afgelopen week, maar omdat er zoveel op je afkomt in een nieuwe job! En dan heb ik het niet alleen over de mini-taalbarrière tussen de Vlamingen en Nederlanders. Mijn eerste dag werd ik volop ondergedompeld in de Zuiderwaterlinie, een van de projecten waar ik aan ga werken. Dit resulteerde in een mooie roadtrip door Brabant om wat meer feeling te krijgen bij de diverse onderdelen van het project. Reuze gezellig!


Maar als je denkt dat we bij Connect alleen dit soort dingen doen, dan heb je het mis. Op mijn tweede dag werd ik gebombardeerd met de nodige informatie over alle ‘systemen’, zoals Sharepoint, het maken van een wekelijkse planning en, niet geheel onbelangrijk, de interne communicatiemiddelen. Ik kreeg een stapel leesvoer mee en maakte kennis met het hele team.

Welkom

Zo heb ik mij ook gevoeld de afgelopen dagen. Er is echt oog en tijd voor nieuwe medewerkers. Iedereen is reuze geïnteresseerd in wat je doet, waar je vandaan komt en of ze je ergens mee kunnen helpen. Ook verzekerde iedereen mij dat de komende periode heftig zal zijn, maar dat dit normaal is en je niet moet schroomen om dingen te vragen.

Uitdaging

De afgelopen dagen waren overweldigend, maar er liggen hele mooie kansen. Ik weet zeker dat ik hier heel veel kan leren. Toen ik eind vorig jaar de kans kreeg om op gesprek te komen en een test te maken had ik niet durven dromen dat ik voor dit toffe bedrijf mag werken. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen
Nieuwsbericht

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!