nieuwsbericht

Connect drie jaar langer communicatiepartner voor hoogspanningsnetbeheerder Elia

maandag 25 mei 2020

Hoogspanningsnetbeheerder Elia heeft na een openbare aanbestedingsprocedure het team van Connect samen met The Middle Men en Absoluut Zulu, aangeduid als communicatiepartners voor de strategische begeleiding en ondersteuning van het team Projectcommunicatie Vlaanderen en Brussel. 

Hierdoor blijft Connect na een periode van 5 jaar als vaste communicatiepartner voor alle projectcommunicatie in Vlaanderen en Brussel aan boord bij Elia. Het team van Connect wordt bovendien versterkt door het team van The Middle Men en Absoluut Zulu. 

“De voorbije 5 jaren hebben we samen met Elia het team projectcommunicatie kunnen uitbouwen tot een belangrijke schakel die je niet meer kan wegdenken bij de realisatie van hun infrastructuurprojecten. Wij kijken er alvast naar uit om samen met hen en onze partners drie nieuwe fantastische jaren in te vullen met betrouwbare communicatie en inspirerende acties”, zegt Wouter Toelen (partner Connect).    

“De komende jaren zal Elia de vernieuwing en versterking van haar hoogspanningsnetwerk verderzetten om bij te dragen aan het succes van de energietransitie en haar rol binnen de samenleving. Proactieve en transparante communicatie van bij de start van elk project staat hierbij voor ons voorop. De ingeslagen weg zetten we de komende jaren verder”, stelt Julien Madani, Project Communication Manager, Elia. 

Foto: Elia/ Eric Herchaft

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Wouter

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze connect mailing en ontvang maandelijks onze updates.

Bekijk onze privacyverklaring

Nieuws

Nieuwsbericht

Connect werkt mee aan langetermijnbescherming Belgische kust

Nieuwsbericht

Een dag uit het leven van een junior communicatieadviseur

Nieuwsbericht

Connect verzorgt communicatie en participatie voor Nieuwe Sluis Zeebrugge