nieuwsbericht

Connect versterkt management met twee toppers uit eigen huis

donderdag 6 februari 2020

In 2020 gaan we the extra mile voor onze klanten. Daarom versterkt Connect haar managementteam: Eefje Rolsma en Wouter Toelen maken de stap van Senior Communications Advisor tot Partner. Hoedje af!

De twee kijken er alvast naar uit. "Echt super dat ik deze stap mag maken", aldus Eefje. "Sinds ik aan boord ben, voel ik me thuis bij Connect. Uitgedaagd door hoe we elke dag impact kunnen maken voor onze klanten. Vertrouwd met de collega’s waarmee we ons bureau kleur geven. En nu bijzonder trots dat ik, samen met Wouter en de rest van het managementteam, hieraan verder mee mag bouwen.”

Eefje werkt sinds 2018 bij Connect. Daarvoor was ze communicatiestrateeg bij de gemeente Tilburg en woordvoerder van Provinciale Staten van Noord-Brabant. Haar favoriete uitdagingen bij Connect? Vraagstukken met veel belanghebbenden in een politiek-bestuurlijke context, onder meer bij Waterschap Limburg.

Wouter heeft het hele Connect-traject doorlopen. In 2011 startte hij als Junior Communications Advisor, toen nog bij Groep C. Daarna maakte hij bij Connect de stappen naar Advisor, Projectleader, Senior Advisor en nu dus Partner. “Ik ben ongetwijfeld de verpersoonlijking van de doorgroeimogelijkheden bij Connect. En dat is een belangrijke troef van ons bureau. Nu krijg ik zelf de kans om jonge mensen te begeleiden en uit te dagen zodat niet alleen onze klanten kunnen groeien, maar ook onze interne medewerkers. Daar gaan we met het uitgebreide managementteam de komende jaren onze schouders verder onderzetten.” Wouter werkt(e) onder meer voor het Agentschap Wegen en Verkeer, de Nederlandse provincie Limburg, Elia en TenneT.

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Kom naar het Connectcafé op 7 november 2023!
Nieuwsbericht

Kom naar het Connectcafé op 7 november 2023!

Videoreeks "het brein van Connect" - Cultuur
Nieuwsbericht

Videoreeks "het brein van Connect" - Cultuur

Kijk mee terug op de Connectdag over AI en VR
Nieuwsbericht

Kijk mee terug op de Connectdag over AI en VR