nieuwsbericht

Limburg.net kiest weer voor schone adviseurs

woensdag 13 januari 2021

Limburg.net, de grootste afvalintercommunale van Vlaanderen, zet Connect niet bij het grofvuil. Integendeel, ook de komende jaren blijven we aan de slag om alle inwoners van Limburg en Diest te informeren over hun afval. Na een Europese aanbesteding koos Limburg.net opnieuw voor Connect en Bridgeneers om hen te ondersteunen met slim strategisch advies en topcreaties.

Afval, het is een onderwerp waar de meesten liever niet al te vaak aan denken. Toch wordt ieder van ons er elke dag mee geconfronteerd. Limburg.net is als afvalintercommunale verantwoordelijk voor de afvalpreventie en inzameling in alle Limburgse gemeenten én Diest. Daarbij komt het erop aan om alle inwoners juist te informeren, goed te laten sorteren en te motiveren om het steeds beter te doen.

Hiervoor rekent de afvalintercommunale op Connect: onze adviseurs staan hen bij met strategisch communicatie-advies, stakeholdermanagement en uitvoering. En dat doen we samen met de collega’s van Bridgeneers (voorheen Absoluut), die onze strategieën vertalen naar aantrekkelijke beelden en producties.

“Onze communicatie over afval is erg veelzijdig: van sensibiliseringscampagnes tot de opening van een nieuw recyclagepark, elke boodschap moet op de juiste manier bij de juiste inwoners geraken. En dat zijn maar liefst 380.000 gezinnen in 43 steden en gemeenten”, vertelt Ilse Luypaerts, manager communicatie bij Limburg.net. “Voor Limburg.net is het erg belangrijk dat we iedereen bereiken, in samenwerking met de gemeenten. Tijdens de Europese aanbesteding kwamen Connect en Bridgeneers samen als beste communicatiebureau uit de bus. Hun adviseurs begrijpen de complexiteit van de materie en hebben oog voor alle doelgroepen.”

We zijn heel fier dat we de komende jaren kunnen blijven samenwerken met Limburg.net”, aldus Ann Opsomer, Senior Communicatieadviseur bij Connect. “En het is niet omdat we al een tijdje aan boord zijn dat de materie minder uitdagend wordt. De samenleving verandert steeds, en hoe we omgaan met, en praten over, afval is daar onderdeel van. En ook de invoering van het innovatieve afvalophaalsysteem Optimo in meer dan 30 gemeenten belooft boeiend te worden. We kijken er alvast naar uit!”

Benieuwd wat we juist voor Limburg.net doen? Lees de volledige case hier op onze website.

Meer weten over deze inspiratie?

Neem contact op met Ann

Regelmatig communicatietips, strategische insights en inspirerende artikels in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan zeker in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Nieuws

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen
Nieuwsbericht

Connect aan de slag voor het complex project Extra Containercapaciteit Antwerpen

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'
Nieuwsbericht

Terugblik op de studiedag 'Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?'

Groepsfoto team Connect op grasveld
Nieuwsbericht

Dit was Connect in 2023!