Projecten en programma's in goede banen leiden is complex. Er komt veel bij kijken. Alle expertisevelden zijn vertegenwoordigd om projecten op koers te houden en doel- en resultaatgericht uit te voeren. Zeker in de huidige tijdsgeest met procedures en inspraak ligt vertraging altijd op de loer. Je wilt geen risico's lopen. De opdracht moet procesmatig, efficiënt en binnen tijdskaders en budget worden uitgevoerd. Laat dat nu precies zijn waar wij goed in zijn. 

Doelgericht en ontzorgend
Denken én doen
Kritische partner
Projectmanagement blok 1

VAN STRATEGISCH COMMUNICATIEADVIES TOT DE UITVOERING

Connect neemt het hele projectmanagement voor jou uit handen en begeleidt het gehele traject van A tot Z. Van strategievorming en het schrijven van het communicatieplan tot de uitvoering. Door mee te denken over de creatie, ontwikkeling en productie van middelen. Door de regie te nemen op vlak van coördinatie van de middelen, en de lijntjes met de leveranciers te onderhouden. We bewaken het communicatiebudget en zorgen voor een tijdige oplevering van alle producten. 

Projectmanagement blok 2

COMMUNICATIEADVIES IN DE PRAKTIJK OMZETTEN

Wij kunnen onze adviseurs die allemaal in dienst zijn bij Connect bij u, op locatie, inzetten. Het voordeel? Wij zijn permanent onderdeel van het team en kunnen u ontzorgen in de workload. Overheden en bedrijven kiezen namelijk voor Connect omdat wij voor hen het gehele projectmanagement verzorgen. Ons communicatieadvies combineert dan ook steeds een strategische basis met een praktisch uitvoeringskader.

Ondersteuning nodig bij het projectmanagement
van jullie projecten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

cases

Communicatiebegeleiding Programma Energie
Case

Communicatiebegeleiding Programma Energie

Provincie Noord-Brabant

Bereikbaarheidsadvies op maat van bewoners en handelaars
Case

Bereikbaarheidsadvies op maat van bewoners en handelaars

Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken
Case

Projectcommunicatie over kleine en grote wegenwerken

Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen