Menu

Connectcafé

2 april 2019 - 14.00 uur

Erfgoedcommunicatie:
van oud naar goud

Een oude fabriek die er troosteloos bij ligt. Een verlaten kerk die in de gemeente stof doet opwaaien. Communicatie is bij deze projecten belangrijk, maar lang niet altijd gemakkelijk.

Bij Connect hebben we door de jaren heen dankzij cases in België maar vooral ook Nederland meegewerkt aan tal van fantastische erfgoedprojecten. Tijdens onze eerste editie van het Connectcafé delen we onze ervaringen met erfgoedcommunicatie. Inspirerende en juiste communicatie transformeert erfgoed van oud naar puur goud. In een gezellige café-setting delen externe experten en Connect-experten hun kennis en inzichten helemaal gratis met je. Ben jij ook van de partij?

Connectcafé – First edition

Onze sprekers

René Kwant is als projectregisseur één van de drijvende krachten achter de Zuiderwaterlinie in Nederland. De oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland. Hij legt uit hoe hij o.a. samen met Connect dit uniek stuk Brabants erfgoed op de kaart zet.

Tom Van de Velde is hoofd Sectorontwikkeling bij Herita, de Vlaamse brugorganisatie voor onroerend erfgoed. Zijn ambitie? Meer mensen verbinden met erfgoed. Hij vertelt graag meer over zijn aanpak en hoe communicatie daar een rol in kan spelen.

Van oud naar goud

Wanneer? Dinsdag 2 april, van 14:00 tot 16:30 uur

Waar? Smaaksalon, Maastrichterstraat 61 – Hasselt

Voor wie? Goudzoekers met een passie voor erfgoed.

Hoeveel? Voor geen goud. 100% gratis.

 

Ben jij een goudzoeker? Schrijf je dan nu in!