7 tips om een overtuigend persbericht te schrijven

22/06/2018

Een persbericht schrijf je niet voor de prullenmand van de nieuwsredactie. Toch haalt 70% van alle persberichten nooit het nieuws. Hoe zorg je ervoor dat je persbericht in de krant of op de nieuwssite geraakt? Je kan verhuizen naar Noord-Korea en voor het Kim-regime gaan schrijven. Als machthebber maak je de tekst en hij verschijnt exact zo in de krant. Of je kan de manier waarop je persberichten schrijft eens onder de loep nemen. En wie weet omzeil je volgende keer wel de prullenmand.

Lees meer
7 tips om een overtuigend persbericht te schrijven
Alfa of bèta?

19/06/2018

Een half jaar geleden startte ik bij Connect en schreef ik in mijn voorstelblog over de impact van technologische veranderingen op het communicatievak. Nu, een half jaar later, heb ik een a-typische opdracht volbracht: het begeleiden van acht Communicatie en Multimedia Design (CMD) studenten van Avans Hogeschool, in opdracht van de provincie Noord-Brabant. En die twee gegevens hebben alles met elkaar te maken.

Lees meer
Alfa of bèta?
Klamme handjes zijn klaar voor meer

06/06/2018

Drie maanden geleden belde ik met klamme handjes aan bij Connect in Hasselt. Deze locatie, midden in de stad, zou mijn nieuwe thuishaven worden als grafisch vormgever. De buzzer springt aan, de deur gaat open.

Lees meer
Klamme handjes zijn klaar voor meer
#ConnectCheckt

06/04/2018

Connect checkt er op los. Van must-have apps om te filmen met je smartphone tot 101 inspirerende kleurencombinaties, voor elk wat wils.

Lees meer
#ConnectCheckt
Van Nederland naar België en weer terug

22/03/2018

Bart Kooijman is sinds enkele weken aan de slag als nieuwe managing partner. In zijn eerste blog voor Connect.be, vertelt hij over het bijzondere parcours dat hij tot nu toe gereden heeft. De keuze voor een Belgisch communicatiebureau met kantoren in Hasselt én Eindhoven, lijkt wel voorbestemd. Moet enkel nog de vraag beantwoord worden: is Bart een Belgische Hollander of een Nederlandse Belg?

Lees meer
Van Nederland naar België en weer terug
#ConnectCheckt

19/03/2018

Print maakt haar terugkeer! In digitale tijden blijkt deze gouwe ouwe terug van nooit echt weggeweest. En zoek je nog redenen waarom je een infographic zou gebruiken? Zoek niet langer, Connect checkt het voor je uit.

Lees meer
#ConnectCheckt